Tjusigt inslaget armband

Ny1

Jag tog en paus från bloggen efter julen. Vi firade jul med hela släkten, nyårsafton firades stillsamt med familjen. Det var mysigt. Hela jullovet har det bara regnat, men idag kom det lite snö. Hoppas att den stannar kvar ett tag.

Nu är det dags att börja blogga igen, jag har flera nya projekt på gång! Kramdjur, väskor… jag är inte så bra på att bara göra en sak i taget…

Idag ska jag visa upp ett armband jag gjorde åt min mamma. Tekniken är ”crochet rope”, jag förklarar lite mer ingående hur det fungerar här. Mönstret har jag ritat själv. Jag använde pärlor med en större storlek till den gula färgen, så de står ut litegrann från de andra.

Jag tycker att det är roligt att göra fina paket när jag ger bort saker jag gjort själv. Så här såg paketet ut:

ny3

Asken är gjort med origami, men förstärkt med lite lim för att hålla ihop ordentligt. Designer är Paper Kawaii och en video för hur man gör finns här.

Jag gjorde ett kort också:

ny2

Fjärilar är jätteroliga att göra. Jag ritade en mall så att alla skulle bli likadana, sedan ritade jag av mallen på blått papper och klippte ut. Man viker fjärilen och sätter lite lim på mitten av fjärilens undersida, då ser det ut som att den nyss landat på pappret.

Det skulle vara fint att göra en massa fjärilar och använda dem till en väggdekoration, det kanske jag ska göra någon gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s