Musik till Lucia

Idag äter vi lussebullar, Einar har bakat dem med sin mormor. Senare i kväll ska vi se på Luciatåget inne i Mariehamn. Barnen hoppas att raggarbilarna är med i år, det är en lite konstig tradition som Åland kanske är ensam om.

Jag har inget mönster på gång, men jag tänkte dela med mig av något annat istället! Hemma hos oss går det mycket julmusik på stereon just nu. Jag gjorde en lista med jullåtar på Spotify för ett par år sedan och den finns här: 


Det är en blandning av soul, country och en del Kylie Minogue (en av mina favoriter till jul).

Vill man höra på något annat så har jag två andra riktigt bra spellistor. Den första innehåller lugnare musik: singer/songwriters från 60-talet fram till i dag. Här finns den:


Det här är min rocklista: 


Det är bara rocklåtar från 60- till 80-talet, när den bästa rocken gjordes enligt mig. Förresten har jag smugit in lite Iggy Pop i jullistan också…  Jag kunde inte låta bli när jag hittade den!

Glad Lucia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s